• 0722 786.646

Pregătirea ședinței de hidroterapie de colon


În ziua premergătoare ședinței programate:

  • Consumați alimente ușoare, evitați carnea, brânzeturile, fasolea, lintea, nucile, varza, brocoli și conopida, produse pe bază de făină, băuturi carbogazoase;
  • Nu consumați alcool sau băuturi acidulate cu 12 ore înainte;
  • Nu mai mâncați cu 2 ore înainte de procedură și nu mai beți nimic cu 1 ora înainte

Înaintea ședintei de hidroterapie de colon, veți fi rugat(ă) să goliți vezica (pentru confortul Dvs.), vă veți schimba hainele cu un halat de unică folosința, iar pe toată durata procedurii veți fi acoperit(ă). Patul este foarte comfortabil, iar poziția va fi întins pe spate cu picioarele usor ridicate pentru comfortul spatelui Dvs.

După sedința de hidoterapie de colon, flora intestinala se optimizează în circa 3 zile, timp în care ar trebui să aveți în vedere o digestie ușoară, cu cantități mici de alimente/masă, bogate în enzime: sucuri verzi, salate (în special de varză murată) și evitați băuturile alcoolice.

După procedeu, pacienții își pot relua activitățile, fără niciun risc. Poate exista o stare de oboseala, în funcție de cantitatea eliminată și energia consumată pentru această eliminare, însă într-un plan profund, se naște o stare de vitalitate.

În timpul procedurii, se vor spăla unele bacterii bune, dar se vor spăla o mulțime de bacterii rele. Se recomandă probioticele sub formă de capsule, dar și iaurtul, laptele batut și kefirul pentru repopularea bacteriilor bune mai ales pe un teren curat.